Ilonka blogt
Je leest nu

Yellowstone National Park

0
Vakantie

Yellowstone National Park

Een jaar of 12 geleden hebben Peter en ik 5 weken lang door Canada en de Verenigde Staten getoerd. We hadden een auto gehuurd en zijn van staat naar staat gereden.

Wat we allemaal gedaan hebben dat zal ik in volgende blogs uitgebreid vertellen. In dit blog vertel ik je over ons verblijf in Yellowstone.

We verbleven ongeveer 2 dagen in het park. Acheraf gezien was dat te weinig om alles goed te bekijken maar dat is voor ons nu een reden om er nog eens naar toe te gaan. En er dan zeker een week te blijven.

Bizons, wolven en coyotes

Yellowstone National Park is 1 van de grootste nationale parken van de Verenigde Staten. Er leven hier o.a. bizons, wolven, coyotes, beren en herten. Vier van de vijf bovenstaande dieren hebben wij ook echt gezien.

Beren hebben we helaas niet gezien.

De bizons hebben wel mijn hart gestolen. Het zijn grote kolossale dieren die alle ruimte krijgen in het park. Ze lopen door heel het park zelfs op de openbare weg. Niets houdt ze tegen.

En weet je waarom ik je dit nou allemaal vertel?

Bizons

We wilden in onze slaapkamer een mooie blijvende herinnering aan deze reis en hebben bovenstaande foto uitgezocht.

Een grote canvas foto staat nu als herinnering in onze slaapkamer. Een herinnering aan een geweldige reis en een fantastisch mooi park in de Verenigde Staten.

2 bizons
  • Foto canvas besteld bij: Fotoopcanvas.nl
  • Foto’s zijn gemaakt door: Peter en Ilonka
  • De reis hebben we geboekt bij Jan Doets
  • Wanneer: 19 juli 2006 tot en met 15 augustus 2006

(1) Comment

  1. […] Yellowstone National Park […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *